În 2023 Techsylvania aniversează a 10-a ediție și pregătește un eveniment in-person care redefinește conceptul conferințelor de tehnologie din Europa de Est.

În 2023 Techsylvania aniversează a 10-a ediție și pregateste un eveniment in-person care redefinește conceptul conferințelor de tehnologie din Europa de Est. Evenimentul din Cluj se află mereu pe agenda celor care vor să fie cu un pas înaintea tendințelor și să își îmbogățească cunoștințele de produs, tehnologii sau business de la lideri din domeniu. 

A 10-a ediție Techsylvania într-o locație aniversară
În 7 și 8 Iunie CEO, fondatori, directori executivi, investitori și experți tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca. Aici vom găsi o comunitate creativă unde inovația, educația și dezvoltarea și-au găsit, toate, loc. 

Formatul evenimentului

Așa cum ne-au obișuit, organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate în jurul oportunităților de a inova. 

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. 

O săptămână întreagă de evenimente satelit

După o perioadă grea pentru evenimentele de peste tot, Techsylvania celebrează a 10-a ediție cu o serie de evenimente live unde participanții au șansa de a se conecta cu alți profesioniști, de a se relaxa sau de a-și aprofunda cunoștințele.

Toate aceste evenimente se desfășoară în proximitatea Techsylvania și vor crea un circuit al tehnologiei între 5 și 11 Iunie.

Primele nume care vor urca pe scena Techsylvania:

Mark Porter – CTO of MongoDB

Alan Doan – Fondatorul unei companii de 100 de milioane de dolari, Missouri Star Quilt Company

Slava Rubin – Fondatorul Indiegogo și Humbition

Chris Leacock aka Jillionaire – Un faimos DJ si producător de muzică și fost membru al faimoasei trupe Lazer Major.