Cursuri și evenimente fresh, în aprilie, la Fundația Calea Victoriei

Bucură-te alături de Fundația Calea Victoriei de primăvară, momentul ideal de a învăța și descoperi ceva nou!  

În aprilie, ți-au pregătit cursuri și evenimente interesante, din domenii diverse, pentru toate gusturile.

La Fundația Calea Victoriei se vorbește despre artă, filozofie, basme, comunicare, emoții și dezvoltare personală și multe altele. Și, fiindcă știu că vremea de afară este perfectă pentru plimbare, au pregătit tururi ghidate în București, prilej minunat de a (re)descoperi orașul.

Descoperă armonia și liniștea interioară la atelierul despre gestionarea emoțiilor, la introducere în Feng Shui modern sau la ineditul curs Lecția tibetană: tehnici budiste de antrenament al minții.

Dacă vrei să știi ce ne influențează stilul de comunicare, mergi să afli mai multe despre tipologii umane și forme de comunicare, de la lectorul Alexandru Philippide, la Fundația Calea Victoriei. Iar dacă te preocupă dezvoltarea personală, află de la Julia Nagy cum să îți folosești vocea și să te împrietenești cu ea.

Dacă vrei să-ți dezvolți creativitatea, au pregătit pentru tine Curs de fotografie pentru începători, atelier de analiză de film, cu cineastul Florin Șerban, dar și cursuri teoretice despre opere de artă celebre, lumea basmelor sau istoria artei europene.

Și, nu uita, în aprilie ți-au pregătit trei tururi ghidate, așa că ești așteptat să descoperi Calea Victoriei, Bulevardul Magheru și Cartierul Armenesc!

Întregul program al cursurilor din luna martie la Fundația Calea Victoriei este pe site, sau pe pagina de Facebook.