Art Machine 2 – Bigger, better and together este un nou vending machine de artă originală marca Pastila Roz. V-am ascultat sfaturile, opiniile, părerile, planurile și recomandările și am construit un nou vending machine care poate acum distribui lucrări de artă originale, desenate de mână, semnate de artiștii voștri preferați. Dimensiunile lucrărilor care vor popula Art Machine 2 de-acum încolo vor fi POSTCARD, A5 sa A4.
 
Sărbătorim acest nou început la J’ai Bistrot pe 19 iulie începând cu ora 18:00. V-am pregătit 60 de lucrări originale de dimensiuni Postcard (10×15 cm), realizate de Pastila Roz, o colecție mixed media de randări digitale printate, peste care s-a intervenit cu desene de mână. Seria reprezintă o dovadă a versatilității de lucru în medii diferite cu care Pastila Roz lucrează, pornind de la medii clasice: pictură, sculptură, desen grafic și ajungând până la print 3D, animatie video sau VR.
 
Așteptăm cu nerăbdare să ne însoțiți la începutul acestui nou capitol Art Machine.
 
Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art Machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, într-un format și la un preț accesibil, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Din iulie 2020, a pus la dispoziția publicului 46 de serii de lucrări originale de la artiști.
 
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, IQads, Spotmedia, Observator Cultural, Curatorial, Zeppelin, Propagarta, Modernism, Happ.ro, PRwave, Gonext, Bookblog, Cult-ura, Empower Artists, Munteanu.