Absolventă a Universității Naționale de Arte, din București, secția Pictură, în 2017, a continuat demersul artistic cu practica de atelier ca pictor și profesor în cadrul Școlii de Pictură și Desen Marina Bira pe care a fondat-o la scurt timp după absolvire. Preocuparea ei este în principal pentru pictura figurativă, inspirată de pictura clasică, în ulei. Seria portretelor nu sunt picturi ale unor persoane, înțelese în mod individual, sunt imagini care pierd legătura cu modelul și ne lasă să vedem un subiect non individual care descrie o atitudine universală, creând o imagine cu totul nouă. Acestea conturează stări de spirit, gânduri, amintiri care facilitează procesul de autocunoaștere.

Expoziția continuă programul Feat. Kulterra, exponent al filozofiei Kulterra Gallery @kulterraartgallery : deschidere și dialog marcat de curiozitate și de spirit de aventură. Feat. Kulterra este o ușă deschisă, este vitrina dedicată invitaților; coridorul care duce spre Kulterra Art Store ce va găzdui ”artă în vizită”, atât propuse de alte galerii cât și de către artiști în mod direct. Vitrinele culoarului care dau înspre curte, vor avea un chip nou în fiecare lună, atrăgând atenția vizitatorilor cu privire la artiști care nu sunt în mod necesar reprezentați de Kulterra Gallery, ba chiar dimpotrivă. De asemenea, alte galerii de artă vor putea ieși din propriile spații, ”migrând” simbolic, selectiv și temporar în vitrinele dedicate proiectului.

Proiectul “Celula de Arta” eludează spațiul clasic al galeriei, pentru a crea un dialog direct și nonconformist între obiectul de artă și privitor. Vine în sprijinul creației contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale de nișă, ale artelor muzicale şi spectacolului viu. Încurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibilă zilnic pentru publicul stradal.

Cu o prezență de peste 5 ani (2017 – 2023) pe scena artei din București, Celula de Artă a susținut ~ 150 evenimente (expoziții, performance-uri, live-uri) și a influențat modul de percepție în ceea ce privește expunerea obiectelor sau actelor artistice în fața publicului.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, B365.ro, Happ.ro, Cărturești, Curatorial, Propagarta, Revista Golan, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, PRwave, Bookblog, 4arte, Iqool, goingout.ro, bucharest-guide.ro, probucuresti.ro, Munteanu, SMARK.