Wall of love / No hate family / Kraftmarket – Public can join
Event de stickerit si live painting, 15-16 iulie 2023, orele 14:00 – 20.00

Kraft Market, Matei Millo 8-10

Săfițicuminți se alătură inițiativei #nohatefamily: uniți pentru iubire, diversitate și o conviețuire pașnică, totul la nivel global. Proiectul a luat naștere în Köln, însă s-a extins cu rapiditate și în alte orașe europene, cât și în America, urmând să-și facă efectul resimțit și în București în cadrul unui eveniment inedit. La acesta, vor fi prezenți peste 60 de artiști români, fiecare punând câte o „cărămidă” la proiectul comun  Wall of love  – un colaj gigantic compus din stickere.

NU UITAȚI, PUBLICUL ESTE DORIT LA STICKERIT!
Când? În weekendul 15-16 iulie.
Unde? La spațiul primitor de la Kraft Market.

Pe lângă „zidul” plin de stickere, dăm curs și unui open call pentru artiștii locali care își doresc să trăiască experiența unui târg #cuminte – orice creator care își dorește să-și facă produsele cunoscute publicului larg poate participa la eveniment în calitate de vendor.

Fără să vă dăm prea multe spoilere, putem să vă promitem că iconografia felină va predomina: așa cum vă este poate deja cunoscut, una dintre misiunile brandului nostru este să ocrotim prietenii blănoși, iar în ultimă instanță ne propunem să strângem fonduri pentru a pune bazele unui adăpost pentru pisici. Din acest motiv (și nu numai), suntem extrem de mândri și bucuroși să ne alăturăm mișcării #nohatefamily împreună cu artiști și designeri locali. Cheers!