„TE IUBESC, TE VREAU, DAR TE SCHIMBI!”, în premieră națională pe 26 și 27 ianuarie 2024. Un nou spectacol de musical produs de Asociația CREAS în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Comedia muzicală „TE IUBESC, TE VREAU, DAR TE SCHIMBI!” se va juca în premieră națională pe 26 și 27 ianuarie 2024, de la ora 19.00 pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Începe noul an cu o porție zdravănă de râs, la premiera românească a unuia dintre cele mai longevive spectacole de musical Off-Broadway, care oferă o perspectivă onestă și amuzantă asupra vieții de cuplu.

„TE IUBESC, TE VREAU, DAR TE SCHIMBI!” este un cabaret muzical care, prin filtrul umorului și al cântecului, abordează dragostea în toate stadiile sale: de la flirt și primele întâlniri cu întâmplări dulci-amărui, la complexitatea relațiilor romantice, căsătorie, parenting și, în final, la ideea de a îmbătrâni alături persoana iubită. Într-o selecție de scene savuroase și cântece cu care sigur vei rămâne în minte, versurile lui Joe DiPietro în traducerea Geaninei Jinaru-Doboș, alături de muzica semnată de Jimmy Roberts prind formă în regia semnată de Victor Bucur și Daniel Burcea.

Spectacolul este o invitație de a căuta iubirea și a face haz de necaz cu o distribuție expansivă și plină de farmec: Tania Popa / Oana Rusu, Amelia Antoniu, Anca Florescu / Daniela Bucșan, Letiția Vlădescu / Teodora Calagiu, Victor Bucur, Valentino Tiron / Mihai Bisericanu, Silviu Mircescu, Daniel Burcea. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar costumele sunt concepute de Tania Popa. Conducerea muzicală este asigurată de pianiștii Alaxandru Burcă și Andreea Dobia iar coregrafia este semnată de Relu Dobrin.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online, de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” și de la punctele de vânzare IaBilet și Ticketsore.

Următoarea reprezentație este programată pentru 23 februarie 2024.

https://asociatiacreas.ro/cumpara-bilet/

***

Asociația CREAS a fost înființată în anul 2011, la inițiativa lui Victor Bucur care și-a propus să demareze și să promoveze artele spectacolului în formule mai puțin explorate în spațiul cultural românesc, precum musicalul. Întrucât teatrul muzical este o manifestare artistică dinamică, accesibilă și contemporană, acesta poate fi un vehicul important spre atragerea unui public tânăr. 

Pentru mai multe detalii, consultați site-ul Asociației CREAS, precum și paginile de social media: Facebook și Instagram.