Sunteți invitați la cea de-a 9-a ediție a Festivalului Waha care va avea loc pe dealul preferat din Covasna. După o pauză lungă cu siguranță vă doriți cu toții să trăiți un festival de acest gen. Lucrurile simple sunt cele care ne fac fericiți, bucuria și uniunea pe care le trăim dansând în fața unui sistem de sunet bun care redă muzică bună

Această ediție denumită Roots, se concentrează să co-creeze o experiență puternică prin interconectare și împământare, absorbind și eliberând în armonie cu întregul.

Conceptul muzical s-a schimbat puțin pentru a vă oferi o selecție mai diversă și eclectică de stiluri și artiști, prospețimea fiind cuvântul cheie al acestei ediții.

Instalațiile de artă și zona expozițională Agora vor primi un pushup pentru a vă oferi mediul artistic pentru a vă declanșa simțurile.

Zona Waha Kids va fi bucuroasă să vă primească din toată inima alături de copiii dumneavoastră. Avem personal dedicat pentru a vă distra toată ziua cu diverse activități și spectacole.

Zona Luminish de pe vârful dealului se așteaptă, ca întotdeauna, să vii și să te scufunzi în tine, învățând noi modalități de a te ajuta să crești și să înflorești, armonizând corpul, mintea și spiritul.

Din lineup-ul de anul acesta vor face parte, într-o ordine aleatorie:

Akim# , Alexandra & Pirvu, Andrea Ferlin, Andrei Ciubuc, Ario, The Apricots, Audiosyntax, Born In 1986, Borusiade, Cap, Cesar Merveille, Christian AB, Claire, Clovis, Dan Andrei, Daksinamurti, Dea, Dickster, Dragos Ilici, Eat Static, Edward, Evano, Forest Drive West, Gagarin Project, Gorovich. Green Nuns of the Revolution, Gyorgy Ono & Cerpintxt, Hame, Hans Dunkelkammer, Hems, Hummus in Fabula, Idiolect, Inzect, Jane Fitz, Karine, Katabasis, Katzele, Khidja, Kia, Konstantin, Kozo, Laylla Dane, Loma Doom, Luigi Tozzi & Antonio, Ruscito LIVE, Manglus & Vale Holpe, Marco Shuttle, Margaret Dygas, Miss I, Moonlight Breakfast, Mountain People, Neel, Noise Gust, Nathalia, Norzeatic & Qinta Spartă, Numa Gama, O.BEE, Okapi, Orestis, Oswaldo, Partizan, Petre Inspirescu, Polygonia, Prana, Procs, Que Sakamoto, Quest, Quip Tone Beatz, Raphael Merheb, Refracted, Rhadoo, Sensient, Sofus Forsberg, Sumiruna, Taraf de Caliu, Timur Basha, Tsuyoshi Suzuki, Vera, Yone-Ko, VJs, Adistu, Aural Eye, Cote, Noetic, Paketa12, Visceral, Rami and more to be announced.

Waha Festival | Ediții anterioare