WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!
În perioada 25-27 august 2023 ne întâlnim din nou la Bistrița cu trupe mari, într-un eveniment care te aduce mai aproape de legendele și aventurile Transilvaniei!
 
Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița și este un eveniment ce tinde spre dizolvarea barierelor geografice, culturale, artistice și „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc.
 
Cele patru ediții ale festivalului, de până acum, au cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară.

#WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de noi sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!

Un climat de siguranță a caracterizat toate edițiile WTF Rock Festival, fiind un eveniment dedicat familiilor, oamenilor educați și cu spirit civic. WTF Rock Festival își îndeplinește, de fiecare dată, misiunea, fiind un eveniment fidel viziunii pe care și-a propus-o: evoluțiile trupelor invitate în festival nu sunt simple reprezentații, ci spectacole marcate de inovație, creativitate cu un puternic mesaj artistic.
 
Locul de desfășurare al festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud.
Pe lângă trei zile de muzică bună, WTF invită publicul să descopere aventura în mijlocul naturii, în județul Bistrița-Năsăud, pe traseele de drumeție, off road și mountain bike, dar și obiectivele turistice ale municipiului Bistrița.

Un camping încăpător va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile.
Zona de food, drink & coffee a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară.

De asemenea, festivalul este orientat spre politicile prietenoase cu mediul, așa că zona de food & drink va fi focusată pe reducerea consumului de plastic și pe gestionarea corectă a resurselor.
 
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și a Centurlui Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud
Partener principal al evenimentului. DIGI România
 
LINE-UP 2023: Sepultura, Evergrey, Smash Into Pieces, Mother of Millions, Trooper, Slave Steel, Eufobia, Sacrificial Slabs, Viper Soup Complex, W3 4R3 NUM83R5 & more!

Program festival

ZIUA 1: Vineri – 25.08

Hammerfall
Smash Into Pieces
Mother of Millions
Sacrificial Slabs
Shoolga

ZIUA 2: Sâmbătă – 26.08

Evergrey
Stoned Jesus
Eufobia
W3 4R3 NUM83R5
Viper Soup Complex

ZIUA 3: Duminică – 27.08

Sepultura
Trooper
Noapology
Altar
Slave Steel

Way Too Far Rock Festival | Ediții anterioare