We Singing Colors lansează cel de-al treilea album de studio – HOPIUM – împreună cu invitați speciali, prieteni, muzicieni cu care trupa a colaborat de-a lungul timpului, marți, 28 martie, la Expirat, Halele Carol.

Albumul reprezintă parcursul ultimilor ani și a fost ajutorul, eliberarea, într-o perioadă care nici nu mai are nevoie de detalii. Hopium păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așează noi sonorități, pe care te lăsăm să le descoperi când îl vei asculta.

Înregistrat în mai multe studiouri din București, cu producători, ingineri de sunet și muzicieni, de pe el au fost lansate câteva single-uri, cum ar fi Default Tone, Nomad sau De Noi. Vino să asculți noul album live și să descoperim împreună Hopium!

We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adancul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe.

Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important. Al treilea album, „Hopium”, ce va fi lansat pe 28 martie la Expirat a luat ce e mai bun din fiecare și duce povestea We Singing Colors mai departe.

We Singing Colors Live:
*Andrei Hațegan: voce, chitară
*Roxana Niculae: voce, clape
*Vlad Ionescu / Joseph Burton: tobe
*Narcis Axinte / Cătălin Lungu: bass