Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic

Vama și Killa Fonic se pregătesc pentru bătălia muzicală a anului, la Red Bull SoundClash 2023. Riffs versus beats? Să fie! Vino pe 11 mai, la Romexpo (Platforma 12 – lângă Pavilionul B2), să decizi câștigătorul Red Bull SoundClash 2023! Două scene față-n față, 4 runde în forță într-un show senzațional, o singură miză: aplauzele publicului! MC-ul celei de-a cincea ediții Red Bull SoundClash este Adrian Despot, iar pupitrul de DJ va fi animat de ZDA și muzica ei.

Muzica lor poate fi diferită din foarte multe puncte de vedere, la fel și fanii. Ce au totuși în comun trupa Vama și Killa Fonic, două nume emblematice, obișnuite cu succesul și lumina reflectoarelor? Ambiția cu care abordează fiecare provocare, stilul unic, inconfundabil, dar mai ales polivalența.

Red Bull SoundClash este o experiență unică, un moment de rivalitate artistică ce forțează adversarii să-și depășească cu mult zona de confort și să se arunce cu toată imaginația într-o luptă a ritmurilor și aranjamentelor muzicale. Două scene față-n față, 4 runde total diferite, care-i solicită creativ de fiecare dată altfel, un decibelmetru ce măsoară toate aplauzele: rețeta imbatabilă pentru un show inconfundabil!
Care sunt rundele prin care vor trece?

THE WARM UP
Vama și Killa Fonic își încălzesc fanii cu 3 piese proprii.

Runda ① The Cover
Artiştii abordează un hit celebru în stilul propriu.

Runda ② The Takeover
Vama începe o piesă, Killa o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul propriu, pase înapoi la Vama și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.

Round ③ The Clash
Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

Runda ④ Wildcard
Pe fiecare dintre scenele adversare își face apariția un invitat surpriză.

Evenimentul nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Toți cei care aleg să vină la eveniment, indiferent de vârstă, o vor face pe propria răspundere. Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (părinte, tutore, rudă de gradul I). Participanții cu vârstă între 14 și 18 ani trebuie să prezinte o Declarație de Acord Parental semnată de unul dintre părinți/tutore legal. Va fi refuzat accesul participanților cu vârste sub 18 ani care nu respectă regulile menționate, fără a returna contravaloarea biletului de acces.