Duminică, 2 iunie 2024, de la ora 17:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Cezar Verlan, invită publicul la Concertul Extraordinar „Madrigal cântă copiilor”, desfășurat la Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei din București.

Invitatul special al evenimentului este actorul Marian Râlea.

Desfășurat cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, „Madrigal cântă copiilor” este un spectacol dedicat celor mai mici spectatori și familiilor acestora și include o diversitate estetică și repertorială ce stimulează imaginația, creativitatea și spiritului ludic al publicului.

Un periplu surprinzător în lumea muzicală a copilăriei, concertul se bucură de participarea cunoscutului actor Marian Râlea, care va aduce în cadrul evenimentului texte semnate de Marin Sorescu.

Conceptul evenimentului este creat de Emil Pantelimon, scenografia LIVE îi aparține lui Vladimir Turturica, regia de sunet este semnată de Gabriel Scîrlet, iar proiecțiile video lui Dorin Popovici.

Susținut în unul dintre spațiile emblematice ale capitalei – Aula Magna a Palatului Patriarhiei, „Madrigal cântă copiilor” este al treilea eveniment din cadrul Stagiunii de primăvară Madrigal 2024 și se desfășoară după evenimentele „Shakespeare – Sunet și cuvânt”, invitat Emil Boroghină (6 martie) și Concertul Extraordinar de Paște, invitat Constantin Chiriac (11 aprilie).