Despre Asociația Deschidem Lumea?

Elena şi Rucsandra, eroinele părinţilor şi ajutorul celor mici. Ele sunt cele care îşi petrec şi 12 ore pe zi în asociaţie, iar în weekend-uri merg la alte formări. Sunt cele ce se zbat să obţină fonduri pentru că banii pe care reuşesc să îi mai strângă nu ajung niciodată. Sunt cele care au nevoie de mai mulţi terapeuţi şi de un spaţiu mai mare în care să facă minuni. Cred în fiecare caz în parte şi luptă pentru el, totodată ajutându-i pe părinţi să vadă diagnosticul din altă perspectivă. Una mai bună. V-am zis că fac minuni?
 
1 din 68 de copii este afectat de autism şi pentru că nu este o boală ci o tulburare comportamentală, nu poate fi diagnosticată prin analize sau alte investigaţii clinice. 2 din 136 de părinţi se zbat pentru a asigura un viitor pentru copilul lor cu autism. Elena şi Rucsandra? Ele acum au nevoie de ajutorul nostru.
 
Pe 11 mai începând cu orele 18:30, ne strângem în Club Quantic pentru a face un bine. Ne vom distra, pentru că trebuie să le trimitem toate gândurile pozitive, dar vom strânge şi ceva bănuţi pentru Asociaţia Deschidem Lumea. Strângem bani pentru viitorul copiilor, pentru suportul părinţilor şi pentru că Elena şi Rucsandra să poată face şi mai multe minuni.
 
Vor cânta formațiile: Bucium, We Singing Colors, Cristina Lupu, Red Suns.