Techsylvania 2023: Cele mai hot topicuri vor fi dezbatute de lideri ai industriilor tech& business in Cluj-Napoca

Techsylvania, conferinta de technologie si business din Cluj Napoca, se întoarce pentru ediția sa mult așteptată din 2023. Între 7 si 8 Iunie, evenimentul va aduce împreună titani ai industriei tech pentru o experiență captivantă și transformatoare. Conferința din acest an va aborda o gamă largă de subiecte, va oferi oportunități de colaborare B2B și va găzdui un incitant Start-up Alley. Techyslvania 2023 este un eveniment obligatoriu pentru profesioniști, antreprenori și investitori.

Subiecte care conturează viitorul

 Techsylvania 2023 va prezenta o impresionantă listă de speakeri, fiecare abordând teme cruciale care definesc viitorul tehnologiei și al business-urilor. Participanții vor avea oportunitatea unică de a obține insights de la lideri din industrie, antreprenori și vizionari care au avut un impact semnificativ în domeniile lor. Iată doar câteva dintre sesiunile foarte așteptate: 

  • Mark Porter (MongoDB) – De la biți la bytes: Construirea unei cariere de succes în tech
  • Al Doan (Missouri Star Quilt Company) – Cum am construit o afacere de 100 de milioane de dolari în industria quilturilor și am cumpărat un oraș
  • Scott Chacon (GitButler) –  Viitorul programării într-o lume alimentată de inteligență artificială
  • Slava Rubin (Indiegogo & Humbition) – Cum depasesti 93 de respingeri de la investitori
  • Prince Constantijn van Oranje (Techleap.nl) – Deep Tech, Sustenabilitate și Diversitate: Insights din ecosistemul Olandei
  • Qasar Younis (Applied Intuition) – De la Y Combinator la Unicorn: lectii despre construirea unor startup-uri cu creștere rapidă
  • Tijana Kovacevic (Happening) – Păstrarea sufletului de startup în timpul procesului de scalare
  • Donald Sumbry (Upbound) – Deblocarea puterii AI: Cum pot managerii de inginerie să-și mărească performanța de 10 ori cu ajutorul ChatGPT

Oportunități de networking B2B

Techsylvania 2023 oferă oportunități fără precedent pentru networking B2B. Participanții vor avea ocazia de a se întâlni și a se conecta cu profesioniști cu interese similare, startup-uri sau chiar investitori. Fii pregătit să-ți prezinți ideile, produsele sau serviciile și să găsești o propunere de valoare pe care să o prezinți persoanelor relevante. Explorează zona dedicată networkingului timp de 2 zile!

Start-up Alley: Punct de atracție pentru inovație

Start-up Alley de la Techsylvania este un loc vibrant în care ideile revoluționare și startup-urile disruptive sunt în centrul atenției. Acest spațiu dedicat oferă companiilor aflate în stadiu incipient o platformă pentru a-și prezenta produsele și serviciile inovatoare unei audiențe extrem de angajate in procesul de inovatie si business. Antreprenorii vor avea ocazia de a se conecta cu potențiali investitori, parteneri și mentori, promovând astfel creșterea și atragerea de resurse valoroase pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Experimentează viitorul @Techsylvania 2023

Techsylvania 2023 promite să fie un eveniment excepțional, care unește vizionari, inovatori și lideri din industrie din întreaga lume. Nu rata șansa de a te implica în discuții cu sens, de a crea conexiuni valoroase și de a asista la modelarea viitorului.

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania până în data de  4 Iunie, cu ajutorul codului promoțional TECHCOMMUNITY25 care oferă 25% discount biletelor Premium și Builder.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. 

UniCredit Bank și Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei ediții.