Sunnata este headlinerul SoundArt Festival 2023

Trupa poloneză de doom metal, Sunnata, este headlinerul SoundArt Festival 2023, iar Gunshee şi Deaf Hombre completează line-up-ul ediţiei care are loc pe 1 aprilie în Quantic Club.

Astfel, line-up-ul complet SoundArt Festival 2013 este alcătuit din Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) şi Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (România), Doomsday Astronaut (Pakistan/România) şi Deaf Hombre (România).

Ca de fiecare dată, SoundArt Festival se reinventează, iar anul 2023 nu face excepţie. De data asta, organizatorii va invita la o ediţie maraton, o doză şoc de muzică şi activităţi care va începe sâmbăta în a doua parte a zilei şi se va sfârşi duminică dimineaţa.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua iabilet.ro la următoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).

Presale ÎI: 150 de lei.

În ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Sunnata – doom metal/dark psychedelia/grunge, Polonia

Cu al lor sunet colossal, Sunnata revin în cadrul festivalului după show-ul memorabil din cadrul ediţiei 2019. În 2021, trupa a lansat mult aclamatul album “Burning În Heaven, Melting On Earth”. În toţi anii de activitate, Sunnata au urcat pe scenă alături de Mastodon, Paradise Lost, Entombed AD, Rotting Christ, Sleep, Uncle Acid & The Deadbeats sau The Sword.

https://youtu.be/FnPly6P1Xv8

https://sunnataofficial.bandcamp.com/album/burning-in-heaven-melting-on-earth

https://sunnataofficial.com/

Gunshee – instrumental prog rock, România

Muzica Gunshee se încadrează în zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. În 2021 trupa a lansat primul album, “Friends Through Here” şi a câştigat şi Marele Premiu şi Premiul UndergroundMusic pentru originalitate în cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=QffKBjReKWc

https://gunshee.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/GunsheeBand

Deaf Hombre – stoner rock, România

Deaf Hombre sunt un trio de stoner rock gălăgios din sudul României. În urmă cu puţin timp trupa a lansat un clip oficial pentru single-ul Vagabond.

https://youtu.be/XzlN7_m8Hto

https://www.instagram.com/deaf.hombre/

https://www.facebook.com/deaf.hombre

SoundArt este o proiecţie curajoasă într-un mediu social în care evenimentele axate pe o anumită nişă muzicală necesită muncă masivă pentru a fi construite şi comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor şi artiştilor la nivel local, într-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poartă publicul prin călătorii muzicale de calitate, aducând pe scenă să formaţii alese cu sufletul, SoundArt şi-a rezervat, din prima clipă a existenţei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de aşteptate în România.

SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/

SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/