Gămălia & BandBook au lansat proiectul „anticamera” – o serie de live sessions cu artiști în spații neconvenționale

„anticamera” este un proiect al casei de producție video Gămălia în colaborare cu agenția BandBook, care aduce mai aproape de public cea mai bună muzică live, oricând acesta are nevoie de ea, oriunde ar fi.

Proiectul își propune să realizeze o serie de live sessions cu artiști în spații cât mai neconvenționale. Primul episod a adus-o în fața camerelor pe artista Cristina Lupu și a fost filmat la Philocaly, un stilat magazin de porțelan și ceramică vintage de colecție, într-un cadru intim, în prezența unei audiențe selecționate pe sprânceană.

Cristina Lupu este o artistă independentă, scrie cântece de dragoste şi le cântă cu plăcere şi altora. În 2015 urcă pe scena „Vocea României” în echipa lui Tudor Chirilă, unde face primele lecţii de canto. Urmează o serie de cursuri particulare (chitară, canto, actorie, teoria muzicii), iar între 2020-2022 este studentă a Facultăţii de Compoziţie, secţia Jazz, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. 

În prezent, ea lucrează la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de „Sweet Amnesia”, ce cuprinde o colecţie de poveşti adunate de-a lungul câtorva ani neliniştiţi. De ceva timp le testează în concerte intime prin grădinile şi ceainăriile Bucureştiului, dar şi pe scene mai mari la festivaluri ca „Electric Castle”, „Waha”, „Femei pe Mătăsari”, „Street Delivery”, „Weekend Sessions” sau „Vadoo Chill Fest”. Primul single, „Satellite” de pe viitorul album, lansat vara trecută, a ajuns deja în playlist-urile radiourilor.