DWMT la Conac revine toamna aceasta cu cea de-a doua ediție! Save the date: 7-8 septembrie, Conacul Udriște-Năsturel.

Suntem încântați să vă anunțăm că DWMT la Conac, festivalul organizat de Diud în colaborare cu Point, revine în această toamnă, la fel de eclectic, with a twist. 

În 7-8 septembrie ne reîntâlnim pe moșia Conacului Udriște Năsturel pentru cea de-a doua ediție a singurului festival de artă și muzică din sud, care v-a cucerit încă de la debutul său, vara trecută. 

Anul acesta DWMT la Conac promite un lineup mai bogat, îmbinând experiențele muzicale și culturale cu cele culinare. Sesiuni muzicale cum rar auziți prin festivaluri, artiști plastici vizionari și talentați, instalații, discuții cu cap, bun gust, și gust bun. Pregătiți-vă pentru două zile pline de descoperiri, în care vă veți bucura de frumusețea locului și veți lăsa arta și muzica să vă inspire!

 

Găsiți puțin din energia primului DWMT la Conac, aici. 


Puteți achiziționa bilete Early Bird la un preț special pe https://tickets.dwmt.ro sau prin rețeaua https://iabilet.ro/retea
.

Copiii sub 12 (inclusiv) ani beneficiază de acces gratuit.

Mai multe detalii, în curând, pe https://dwmt.ro/.

 

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora pot beneficia de acces gratuit în cadrul festivalului prin trimiterea certificatului de handicap și a unei cărți de identitate pe contact@dwmt.ro

Prin cumpărarea biletelor/abonamentelor, participanții își dau acordul pentru utilizarea imaginilor și a înregistrărilor audio și video în scopul promovării festivalului de către organizator și partenerii acestuia.