“DENA'S FANTASY WORLD” LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Inspirația Denei pentru realizarea acestei colecții a venit din visele sale, dar și din dragostea pentru supranatural, știință și magie!

Cum spuneam în comunicatele de presă anterioare, SOUNDART FESTIVAL nu este un eveniment exclusiv despre muzică, ci este despre artă, în toate formele și profunzimile sale. O mișcare culturală în care organizatorul se simte dator promoveze artiștii

Iar la această nouă ediție maraton, în doză vintage, de șoc, care va avea loc pe dată de 01 aprilie în Quantic Club din București, o vom avea invitată pe Dena, cu o expoziție de artă digitală și o proiecție impresionante.

Expoziția va conține 15 lucrări digitale semnate de Dena, artist vizual și profesor de artă din Brașov. Lucrările Denei va transpun într-o altfel de lume, o lume fantastică, magică, plină de simbolism și suprarealism.

Lumea Denei este una plină de vibe-uri post-apocaliptice în care puteți întâlni diverse ființe nemaivăzute ori pierdute în neantul timpului, care își fac apariția printre noi, explorând și ajutând umanitatea să evolueze și să să devină mai bună.

Trecutul și viitorul se ciocnesc, peisajele se schimbă, oamenii sunt în continuă mișcare, apar găuri negre și explozii nucleare, însă cadrul general e plin de speranța, lupta pentru viață, iubire și cooperare.

Inspirația Denei pentru realizarea acestei colecții a venit din visele sale, dar și din dragostea pentru supranatural, știință și magie! În cadrul expoziției veți avea ocazia să admirați câteva printuri înrămate cu lucrări din colecția “Dena’s Fantasy World”, precum și un video care conține imagini cu lucrările artistei.  

Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro la următoarele oferte:

 • Presale ÎI: 150 de lei.
 • În ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Line-up complet:

 • Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia;
 • Mother of Millions – prog metal, Grecia;
 • Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia;
 • Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina;
 • Stonus – heavy rock, Cipru;
 • Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia;
 • Lazy Lizard – sludge/deșert/stoner rock, Malta;
 • Gunshee – instrumental prog rock, România;
 • Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/România;
 • Deaf Hombre – stoner rock, România.

SoundArt este o proiecție curajoasă într-un mediu social în care evenimentele axate pe o anumită nișă muzicală necesită muncă masivă pentru a fi construite și comunicate publicului.

“După cele două proiecte anterioare pe care le-am infiinţat și organizat, adică OST FEST și GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul și artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor și artiștilor la nivel local, într-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poartă publicul prin spirală călătoriilor muzicale rare și aparte, aducând pe scenă să formații alese cu sufletul.

SoundArt și-a rezervat, din prima clipă a existenței sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de așteptate în România!

 • SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/
 • SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/

DESPRE DENA

Dena, artist vizual brașovean, pictează de la vârstă de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos. 

Dena a susținut și susține încă ateliere și cursuri de formare pe artă vizuală la diverse școli și centre educaționale din Brașov. Este profesor de artă vizuală în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov și ocazional o puteți regăși și la Galeria de Artă Cluj Art că instructor de pictură textilă. 

Cu peste 60 de expoziții naționale (Brașov, Cluj Napoca, București, Sibiu, Lugoj, Salard etc) și internaționale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregătește ceva special astfel că va invităm să o cunoașteți în cadrul Festivalului SoundArt 2023.

Pentru mai multe detalii: www.instagram.com/denaartist sau www.facebook.com/denaartist.