Codiax 2023: Unește Vizionari pentru a Explora Viitorul Inovației în Deep Tech

Inovația nu apare pur și simplu; este propulsată de tehnologie, care modelează lumea din jurul nostru. Îmbarcă-te într-o călătorie în lumea progreselor de ultimă generație la Codiax 2023, unde mințile cele mai stralucite din tehnologie se vor uni pentru a explora, discuta și contura viitorul inovației. Acest eveniment va avea loc în Cluj-Napoca, aducând împreună pionieri globali, lideri din industrie și entuziaști aspiranți din domeniul tehnologiei.

 De la inovațiile care alimentează casa ta inteligentă până la inteligența din spatele sistemelor de gestionare a traficului și lumea complexă a nanosateliților, tehnologia este forța din spatele inovatiei zilelor noastre. Codiax 2023 oferă o platformă pentru a te conecta cu o varietate diversificată de lideri din industrie, inclusiv ingineri software, oameni de știință, directori tehnici și fondatori vizionari.

 Cu doar 350 de locuri disponibile, timpul este prețios – asigură-ți locul la Codiax acum pentru a deveni parte din revoluția de mâine.

 6 decembrie – Workshop-uri Tehnice: O zi plina de ateliere intensive create special pentru dezvoltatori, ingineri, cercetători și lideri tehnici cu o dorință de a stăpâni tehnologia. Aceste sesiuni practice vor explora detaliile diverselor domenii ale ariei deep tech, echipând participanții cu abilitățile și insight-urile necesare pentru a excela într-un peisaj tehnologic în continuă schimbare.

 7 decembrie – Conferință: Pregătește-te pentru o zi captivantă de conferință, în care inovatori și vizionari din diverse industrii vor urca pe scenă pentru a susține discursuri care inspiră. Aceste discursuri vor dezvălui rolul profund al tehnologiilor avansate, prezentând metode de aplicare ale acestora în lumea reală. Codiax 2023 este evenimentul în care tehnologia și creativitatea converg, inițiind conversații care încurajează inovația și susțin progresul.

Fizic în perioada 31 martie – 9 aprilie 2023 la Cinema Elvira Popescu, Cinemateca Eforie, ARCUB și alte locații din capitală (mai multe detalii curând);
Online în toată țara, între 10 – 30 aprilie 2023.

Iată câteva dintre subiectele care vor fi explorate la Codiax 2023:

  • Artificial Intelligence
  • Machine Learning
  • Big data
  • Computer vision
  • Augmented Reality
  • Nanosatellites
  • Internet of Things
  • Smart home
  • Blockchain
  • Cryptocurrencies

Hai cu noi la Codiax 2023 sa dăm formă viitorului împreună. Cu doar 350 de locuri disponibile, timpul este esențial. Grăbește-te și asigură-ți locul pentru a te conecta, învăța și colabora cu mințile cele mai strălucite care conduc schimbarea în peisajul deep tech.

Pentru înregistrare și mai multe informații, vizitează https://codiax.co/tickets/