Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Paul Sandor Photography
NYC_2669
Pe măsură ce zilele trec și ne apropiem de mult așteptatul eveniment Techsylvania 2024, entuziasmul nostru creste știind ca  inovatorii, antreprenorii și pasionații de tehnologie se vor aduna într-un singur loc, la Cluj Innnovation Park. Programat pentru 26-27 iunie, evenimentul din acest an promite să fie cel mai inovator de până acum. Cu o listă impresionantă de speakeri, oportunități unice pentru startup-uri și șansa de a interacționa cu cele mai strălucite minți din lumea tehnologie, Techsylvania 2024 este locul în care trebuie să fii. Nu rata șansa de a participa la cel mai mare eveniment de technologie si business din Europa de Estcumpără-ți biletele acum înainte ca prețurile să crească pe 15 iunie!   Întâlnește Vizionarii Care Modelează Viitorul Techsylvania 2024 anunță cu mândrie o listă impresionantă de spakeri confirmați care se află în fruntea inovației:  
  • QuHarrison Terry: Expert în Growth Marketing la Mark Cuban Companies. Expertiza lui QuHarrison în growth marketing a ajutat numeroase startup-uri să se dezvolte, iar perspectivele sale vor fi neprețuite pentru oricine dorește să își amplifice afacerea.
  • Christyl Johnson: Director adjunct pentru investiții în tehnologie și cercetare la NASA. Cu o vastă experiență în domeniul aerospațial și tehnologic, Johnson va împărtăși cele mai recente dezvoltări și perspective din cele mai ambițioase proiecte ale NASA.
  • Shervin Pishevar: Co-Fondator și Managing Director al Sofreh Capital. Pishevar, un investitor vizionar cu o experiență vastă în susținerea companiilor revoluționare, va discuta despre viitorul capitalului de risc și al inovației.
  • Sacha Dragic: Fondatorul Superbet, al doilea unicorn al României. Povestea lui Dragic în crearea unei companii de miliarde de dolari oferă lecții inspiraționale pentru antreprenorii care doresc să-și scaleze afacerile.
  • Nina Jane Patel: Expert în Metaverse la Interpol. Aceasta va vorbi despre metaverse și implicațiile sale pentru securitate și inovație va oferi participanților o perspectivă unică asupra viitorului digital.

Oportunități Exclusive pentru Startup-uri

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință—este o rampă de lansare pentru următoarea generație de startup-uri. Profită de aceste oportunități fără precedent:

Office Hours with Investors

Pregătește-te să te întâlnești și să-ți prezinți ideile unora dintre cei mai influenți investitori din lume în cadrul sesiunilor de Office Hour . Aceasta este șansa ta de a obține investiția care ar putea propulsa startup-ul tău.

  • Întâlniri exclusive 1:1 cu The Garage Leaders: Interacționează cu lideri de top din sectoarele tech și financiar din Arabia Saudită, care sunt dornici să descopere și să investească în startup-uri promițătoare.
  • Sesiuni 1:1 cu co-fondatorul Phaze Ventures: Phaze Ventures este specializat în investiții în stadiu incipient în domenii precum Deeptech, AI și Web3. Nu rata această ocazie de a discuta ideile tale inovatoare cu experți din aceste domenii.
  • Sesiuni 1:1 de 30 de minute cu Bogy Skowronski de la FounderPartners: Obține perspective și sfaturi de la o echipă dinamică de fondatori în serie din Silicon Valley și explorează potențiale parteneriate care ar putea transforma afacerea ta.

Startup Alley

Prezintă-ți startup-ul la Startup Alley din cadrul Techsylvania, un spațiu dedicat noilor businessuri pentru a-și prezenta tehnologiile si ideile revoluționare. Aici, startup-urile se pot conecta cu potențiali parteneri de afaceri, talente și investitori.

Edițiile anterioare au avut parte de participarea unor investitori care gestionează fonduri de capital de risc în valoare de peste 10 miliarde USD. Numai în 2020, evenimentul a atras investitori care gestionau fonduri totalizând 3 miliarde USD. Participarea la Startup Alley este deschisă startup-urilor cu mai puțin de 10 angajați și cu un produs gata de prezentare, fiind platforma ideală pentru lansarea de noi produse și obținerea unei expuneri esențiale.

Rezervă-ți Biletele Astăzi!

Techsylvania 2024 este un eveniment pe care nu poți să îl ratezi. Cu mai puțin de o lună până la eveniment, acum este momentul să-ți asiguri locul la cele mai bune prețuri. 

Pentru ca organizatorii își doresc să atragă un public cât mai relevant la eveniment, aceștia oferă un discount de 25% cititorilor nostri cu codul `TECH25`. Acest discount se poate folosi atât la biletele Builder cât și la cele Premium, până în 14 Iunie.  

Hai cu noi la Cluj Innovation Park pe 26-27 iunie pentru o experiență de neuitat de învățare, networking și inovație. Cumpără-ți biletele acum și fii parte din viitor la Techsylvania 2024!

Printre susținătorii inovației și ai tehnologiei la Techsylvania 2024 se numără: UniCredit Bank, Google, Happening, Hasna, Deloitte, eBury, MTD Technology, METRO.digital, PPC,  Accenture, L’oreal, Profi, United Media Services, FreshByte, Laurențiu, Laurentiu și Asociații

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o celebrare a inovației, colaborării și potențialului nelimitat al tehnologiei. E o experiență de neuitat care conturează viitorul peisajului tehnologic.