Anul acesta vă invităm la cea mai dragă ediție care marchează cea de-a 10-a aniversare a lui Waha. Am trecut împreună prin multe momente și experiențe memorabile care ne-au modelat viețile prezente în moduri la care niciunul dintre noi nu ne-ar fi așteptat până acum. Energia misterioasă care este concentrată atunci când ne întâlnim și împărtășim un vis comun ajunge să fie tovarășul nostru vibrațional pe drumul nostru, iar wahabonds – rudele noastre din străinătate le vedem o dată pe an și fac ca BOOM-ul să fie auzit de pe planetele vecine.

La Waha ești de acord că nu știi prea multe despre istorie, nu știi prea multă biologie, dar știi că ți-ai găsit marea dragoste și te-ai lăsat să te bucuri de ea ca un copil curios, liber și sălbatic.

Vă propunem să sărbătorim această a 10-a aniversare într-un mod la care nu vă așteptați.

În acest sens, vă putem spune imediat că tema acestei ediții este FUSION.
Lasă-ți imaginația dezbrăcată, așa cum am făcut-o deja și s-a simțit atât de bine :)) o să ne jucăm puțin cu formațiile, etapele și stilurile într-un mod în care te vei vedea ieșind din epoca de piatră . Ne datorăm nouă înșine și minților noastre psihedelice să spargem granițele și să creăm noi experiențe care ne extind cu adevărat conștiința, pentru real și pentru totdeauna.

Adu-ți cel mai drag și cel mai adevărat pentru a crea împreună cel mai bun, mai profund și mai de neuitat Waha vreodată, așa cum ar fi cel mai recent.
Waha Love.

Program festival

ZIUA 1: Joi – 15.08
TBD

ZIUA 2: Vineri – 16.08
TBD

ZIUA 3: Sâmbătă – 17.08
TBD

ZIUA 4: Duminică – 18.08
TBD

ZIUA 5: Luni – 19.08
TBD

ZIUA 6: Marți – 20.08
TBD

Waha Festival | Ediții anterioare