Cea de-a 8-a ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în Iași în perioada 22 – 25 iunie 2023. Devenit deja unul dintre cele mai așteptate happening-uri din Nord-Estul țării, organizatorii anunță primii artiști care vor fi prezenți anul acesta pe scenele festivalului.

Rocanotherworld 2023 este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, organizat la Iași, ce a luat naștere în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi – curios, diferit și pentru ceilalți.

Organizat de Showberry și Asociația Industrii Creative, festivalul a sprijinit numeroase proiecte cu impact în comunitate iar începând din 2021, alături de principalul partener, Kaufland România, Rocanotherworld a pornit în misiunea de a deveni un festival zero waste friendly.

Primul val de artiști care vor performa pe main stage la această ediție sunt: Madrugada (Norvegia), Moonlight Breakfast (Austria), Orkid (România), We Singing Colors (România); iar primul DJ anunțat pe scena de muzică electronică este Mihai Popoviciu.

Program festival

Rocanotherworld | Ediția 2023