DWMT la Conac, în colaborare cu POINT, va avea loc pe 8-9 iulie la Conacul Udriște-Năsturel și va fi un festival de două zile, un pic altfel.

O îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită „Castelul destinelor încrucișate”.

Astfel, festivalul de la Conacul Udriște Năsturel va fi nu doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă: Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Pentru mai multe informații despre festival și bilete, vă recomandăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://dwmt.ro/

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac (Conacul Udriște Năsturel) pot fi achiziționate online, pe iaBilet.ro, din rețeaua iaBilet.ro și în locațiile partenere: POINT și NOUA.

Program festival

ZIUA 1: Sâmbătă – 08.07

Astro Générale

Valeria Stoica

Dora Gaitanovici

Irina Rimes

Golan

ZIUA 2: Duminică – 09.07

Kadjavsi & Tajnic

Cristina Lupu

Mădălina Pavăl Orchestra