Ne pregătim pentru cea mai frumoasă lună din an, iar în decembrie Fundația Calea Victoriei îți pregătește o mulțime de surprize, reduceri și o atmosferă de sărbătoare.

În 9 decembrie, de la 11:00 la 19:00, te așteptăm pe Bulevardul Dacia, nr. 78, la cea de-a 12-a ediție a Târgului de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale pe care Fundația Calea Victoriei îl organizează cu bucurie și nerăbdare în fiecare an. Am pregătit o tombolă cu premii atractive pentru tine și pentru cei dragi, iar expozanții noștri abia așteaptă să te întâlnească.

Artişti, artizani, creatori de obiecte, poveşti şi experienţe vor veni cu daruri originale şi variate, făcute cu multă imaginaţie şi pasiune: cosmetice naturale, săpunuri aromate, lumânări parfumate, lavandă în diverse forme, bijuterii fermecătoare, ilustraţii colorate, accesorii creative, caleidoscoape magice, cărţi inspirate, decoraţiuni de Crăciun, dulceţuri şi prăjituri delicioase şi multe alte surprize. Toţi cei care cumpără cadouri în cadrul Târgului participă automat la tombola cu premii dulci și vouchere cadou.

Te așteptăm să petrecem împreună această zi, să ne bucurăm de perioada sărbătorilor și să te inspirăm să alegi cele mai frumoase daruri pentru tine și pentru cei dragi.

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale este un bun prilej să te relaxezi, să socializezi şi să te bucuri de o atmosferă de sărbătoare în salonul nostru interbelic.

Ne vedem în 9 decembrie, la Fundația Calea Victoriei, între orele 11:00 și 19:00, iar intrarea este liberă! 🙂

Iată cu cine te vei întâlni la cea de-a 12-a ediție a Târgului de Crăciun – Cadouri și delicatese culturale de la Fundația Calea Victoriei.

Ilustraţia a fost realizată de  József Vass – Mr. Musette