Novel’a este un nou concept de evenimente în București, care reunește dansatorii și iubitorii de artă. Al doilea capitol va fi în 7 mai, la the villa., 17:00-23:00, într-o atmosferă boemă cu note moderne. Sunt bineveniți dansatori de toate nivelurile, de la începători până la avansați (18+). Dansăm pe 8 stiluri de dans: salsa, bachata, kizomba, samba, tango, vals, jive și cha cha cha. Dj DDM menține atmosfera vibrantă schimbând stilul după 2-4 melodii. Dacă salsa nu este doar un sos pentru tine, te așteptăm!

Susținem talentele locale în arte vizuale și suntem încântați să găzduim expoziția pop-up a Teodorei Niță. Aceasta a absolvit în 2012 Universitatea Națională de Arte din București și are acum un portofoliu impresionant de peste 500 de artwork-uri. 

Teodora își exprimă arta prin diverse tehnici de pictură, lucrând de asemenea ca artist tehnic în arhitectură și design și fiind profesoară de arte plastice și vizuale pentru învățământul preșcolar, gimnazial și liceal. Începând cu cea mai importantă expoziție a sa “Octombrie Nud”, Teodora și-a concentrat arta asupra ceea ce îi place cel mai mult să picteze, nuduri.

Conectează-te cu oameni noi, dansează și bucură-te de cocktailurile noastre speciale.

Nu rata al doilea eveniment Novel’a! O seară dansantă de duminică astfel:

  • mix de muzică modernă și oldschool, cu accent pe modern; playlist selectat de dj DDM, dj cu experiență în cluburile din Londra și Ibiza;

  • show live de artă + expoziție pop-up a Teodorei Niță; vei interacționa cu ea și chiar putea cumpăra picturile preferate;

  • the villa., locație premium din secolul al XIX-lea, în zona Dorobanți;

  • alte surprize.

Novel’a, o celebrare a dansului, artei și conexiunilor umane.