Vernisajul va fi în seara de 30 septembrie – apoi expoziția va putea fi vizitată în funcție de programul https://www.facebook.com/hidden.com.ro.

Artist Adriana Georgescu https://www.instagram.com/_restart_x/

“Soarele va răsări mai puternic. Este vorba despre lovitura de care mulți dintre noi avem nevoie. Este vorba despre o renastere simbolică, ce ne trimite cu gândul spre spusele lui Osho. Cum pentru a ajunge la lumină trebuie ca întâi să trecem prin infern. Ba mai mult de-atât, să conștientizăm că acesta se află în fiecare dintre noi și să-l înfruntăm cu înțelegere.

Simpla coincidență de sens, făcând ca accidentul meu să implice tocmai focul. Acesta m-a aruncat cu frenezie spre evoluție.
Făcând o paralelă între impactul ce părea a fi negativ și actualul său rezultat, doresc s-arăt cât de importantă este bucuria-n momentul sesizării unui prim fir de iarbă primăvara.
 
Cum ar trebui a primi atât binele, cât si răul cu brațele deschise-n viață, fără a ne lăsa copleșiți de o iluzie. Privindu-le drept întreg, precum noaptea si ziua. Noi definim o trăire drept rea sau bună.”

#expozitie #vernisaj #artistroman #galerie #hidden #safiticuminti