Dreptate și nedreptate. Ce-ar fi să vezi mai mult din prima variantă? 💭 Să cunoști poveștile unor oameni pentru care ideea de dreptate este punctul de la care pleacă în viețile și profesiile lor, dar care au stat față în față și cu nedreptatea în drumul devenirii.
Nu, nu te invităm la un spectacol în care scoatem justiția la tablă. 🗓️ Pe 8 decembrie, la București, te invităm la un spectacol în care vei auzi povești spuse de profesioniști în justiție, jurnaliști și artiști, despre educație, echitate, reinventare, alegeri personale, curaj, devenire și puterea de a merge mai departe.
📣Ți-am pregătit un spectacol complex, cu povești de viață, teatru, poezie, film și muzică – vei cunoaște dreptatea în sensul ei larg, cel care ne privește pe toți dacă ne dorim o societate în care ne sprijinim unii pe ceilalți.
 
Produs de: Leaders for Justice
Implementat de: Asociația INK – Innovation Needs Knowledge
Prezentat de KPMG, BCR și Essensys Software
Susținut de KAS Rule of Law Programme South East Europe
Producție, echipă video și montaj: Prisma Film
Identitate vizuală: Dana Dubălaru
Bilete pe Eventbook.
//
📸La eveniment vor fi făcute fotografii, pe care Leaders for Justice le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare. Momentele vor fi înregistrate și transmise ulterior pe canalele de social media Leaders for Justice și Oamenii Dreptății. Pe canalul YouTube.com/LeadersforJustice găsești momentele din edițiile anterioare!
//
Leaders for Justice este o comunitate de tineri juriști absolvenți ai celui mai important program de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de profesioniști în justiție.