Open call expozanți: deadline 17 iulie
28-30 iulie 2023, Kraft Market, Matei Millo 8-10

Vi 28 iulie orele 17-21.00, weekend orele 14-21.00

Știi cum e când mergi în supermarket și ești overwhelmed de varietățile de cereale pentru mic dejun, așa că mergi la raionul de lactate și întâmpini fix aceeași problemă? Well… n-avem de ce să te mințim, cam așa o să fie și la târgul nostru de artă și obiecte decorative handmade, pentru că o să fie greu să pleci doar cu un singur lucru acasă.

Dar, spre deosebire de stresul cumpărăturilor, e o activitate recreativă de weekend care te familiarizează cu ce mai e nou în planul culturii locale și – sperăm noi – te va determina să-ți sufleci mânecile și să te (re)apuci de craft.

Încercăm în permanență să venim în întâmpinarea voastră cu produse care aduc un plus de inovație, de sustenabilitate și de autenticitate. Punem în lumină artă și obiecte de artizanat în a căror valoare credem cu tărie și prin care sperăm să vă faceți o bucurie, vouă sau celor dragi.

Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm cu drag pe Str. Matei Millo, nr. 8-10, să scoatem împreună la iveală spiritul creativ.
 
Open call pentru artisti, branduri si artizani cu casa de marcat. Pentru detalii și înscrieri dați un e-mail pe ingrid.safiticuminti@gmail.com.