În intervalul 18-21 mai, join us pentru o celebrare a artei și culturii, în cadrul celei de-a doua ediții Fiți cu-Minți Creative Fest. Ca de obicei, vom aduce în fața publicului o varietate de forme de artă vizuală, muzică și arte performative, toate gândite pentru a însufleți următoarea generație de artiști și creativi.

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu nume noi de upcoming artists, dar te vei (re)întâlni și cu cele deja consacrate în comunitatea artistică locală. Fie că ești un artist aspirant sau cauți, pur și simplu, o experiență culturală inedită, Fiți cu-Minți Creative Fest e destinația perfectă pentru tine. Am zis “destinația”? Well, locația principală care va găzdui festivalul în acest an este cea a prietenilor de la Kraft Market, însă păstrăm structura de rețea cu care v-am obișnuit, incluzând în perioada 18-21 mai locații dragi precum AM. Social Space, J’ai Bistrot, R.A.M, ALTRNTV Shop, C22 Cafeteria, iar în perioada 27-28 mai, ne întâlnim la Bazar de Cotroceni.

Prin organizarea acestui festival an de an, urmărim să încurajăm o legătură puternică între artiști și public. Credem că arta ar trebui să fie accesibilă oricui, indiferent de background. De aceea, evenimentul se străduiește să ofere o arie largă de experiențe și oportunități de a interacționa cu artiștii și munca lor. Suntem determinați să oferim un spațiu primitor și incluziv pentru a explora și aprecia forme diverse de artă; de altfel, credem că oricine poate fi un creator de experiențe, iar artiștii SFC prezenți în cadrul festivalului sunt doar câteva exemple dintre posibilitățile (nelimitate) ale creativității.

Puterea artei de a inspira, conecta și transforma se va resimți, din nou, cat se poate de pregnant în capitală – asta dacă sunteți cuminți și vă puneți un în calendar. Get ready!