The Omnific, Gunshee și Heartbreak Cinema urcă pe scena Quantic în data de 8 iunie.
 
The Omnific, trio-ul instrumental de rock progresiv din Melbourne Australia, a pornit în turneul european pentru promovarea mult așteptatului album “Escapades” și pe 8 iunieajung pe scena Quantic.
 
Cele 3 Ep-uri lansate până acum ‘Sonorous’ (2016), ‘Kismet’ (2017), ‘The Minds Eye’ (2019) au stârnit atât interesul fanilor din toată lumea, cât și aprecierea criticilor de specialitate.
 
Australienii creează un mozaic extraordinar care jonglează între rock progresiv, djent, funk și pasaje synth, cu show-uri live impresionante, pline de caracter.
Gunshee este un trio instrumental de rock progresiv, care include des și elemente de punk/rock experimental și alte genuri. Activitatea lor a început oficial în 2019 când au avut și primele apariții pe scenă, iar în 2021 au reușit să lanseze primul album, intitulat „Friends Through Here” (7 piese instrumentale, inclusiv una dintr-un spectacol live).
Heartbreak Cinema este o trupă de rock electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Compusă din solista Maria Teodora și compozitorul/producătorul Radu Bădilaș, rezultatul este rebel, impunător, plin de narativă și aspecte cinematice.

După 2 EP-uri lansate în 2018 și 2020, proiectul a evoluat într-o trupă atunci când Radu a realizat că muzica lui nu se potrivește în contextul unui concert live. A decis să-și unească forțele cu Maria pentru a reinventa proiectul, cei doi dezvoltând împreună o versiune cu totul nouă Heartbreak Cinema, folosind o infuzie puternică de elemente rock. Rezultatul este EP-ul eponim “Heartbreak Cinema”, lansat pe 16 decembrie 2022.

Toate piesele Heartbreak Cinema sunt și astăzi scrise și produse integral în studio-ul de dormitor al lui Radu. Acum într-o formulă completă, trupa este pregătită să urce pe scenă, în fața unui public cât mai larg.