Pinholes au răsărit dintr-o cameră obscură în Iași în urmă cu peste 10 ani, D.E.N.I.S. a fost creat în miezul nopții București din neființă în 2022 și se întâlnesc la mijloc să dezbată cum sună coșmarurile. Iar la mijloc apare Plant.

Se pune la cale o noapte plină de chitări distorsionate, alternativ abstract, garage rock și foială cu scântei.
 
Pinholes – s-au format în 2011 și au pus la cale un album, înregistrat între pereții gri ai unui apartament din Iași – Zmei, ieșit în 2013. Acolo a început totul. Alte 2 albume și 2 EP-uri mai târziu, Pinholes bântuie constant circuitul local de turneu și insistă că muzică tristă și versurile abstracte au loc pe ringul de dans. Insistent moldovenesc, obsedați de metafore și zgomot. Așa sună muzica atunci când te apropii prea mult de soare.
 
D.E.N.I.S. – Pe când își căuta o pedală de fuzz, Daniel Boiangiu a fost implicat într-un grav accident de personalitate multiplă pe străzile Bucureștiului. Corpul i-a fost fulgerat de un goblin verde și a fost obligat să își scrie povestea.

D.E.N.I.S. abia și-a început călătoria și îi lovește pe toți cei nevinovați să asculte cu garage rock-ul turbulent influențat de rock psychedelic, punk și lo-fi, cu povești despre tramvaie fantomatice, discoteci imaginare, o muscă anxioasă și oameni care trăiesc sub asfalt.
 
Plant – pronunțat PlantPlantPlant sunt un trio de post-punk/garage rock din București. Au lansat primul EP – DEMOS în 2021, o mână de cântece despre margarină, rafturi mult prea joase pentru confort și o formă est europeană de nihilism cosmic. În 2022 apare noul single Mai Mult și continuă spre același sunet de punk domol.
Stilul trupei poate fi descris simplu – Timpuri Noi își ia la rost obiectele din casă. Singura trupă care sună “ca înăuntru” și e mândră de asta.