Partizan lansează pe 25 ianuarie în Expirat single-ul “Oameni în Zbor”. Alături de formație, pe scenă va urca eclecticul DJ Vasile.
În deschidere: Barter.
🎫 Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
→ https://www.iabilet.ro/site/event/81787/
● Pre-sale: 65 lei
● At the door: 80 lei
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.
Partizan înseamnă:
⭐ Artan: voce
⭐ Suedezu: voce & chitară
⭐ Adrian: bass
⭐ Andrei: tobe
—–
DJ Vasile, pe numele său adevărat Lucian Stan, se poate numi cu ușurință unul din artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România. A fost angrenat în mai multe proiecte de-a lungul timpului: Matze, Șuie Paparude, NSK sau Shukar Collective.
—–
Barter cântă din 2015, punând laolaltă ceva alternativ, grunge, indie folk, dar și cuvinte care te fac uneori să cazi pe gânduri. În formula actuală (Matei Puticiu – voce, Răzvan Găzdaru – chitară, Andrei Zamfir – bas și Ati de Chile – tobe) au lansat de curând cel de-al treilea album, ”Totul pare bine”, după precedentele ”Trock” (2017) și ”Aparent Firesc” (2021).