Seria concertelor indoor de la J’ai continuă. 8 martie este Ziua Femeii, dar 9 martie este Ziua Femeii Cantautor Artist Independent. Așa că cele 3 artiste au pregătit un spectacol special ce va fi pus în scenă printr-un triplu concert. Ne vor bucura urechile cu puțin jazz, puțin pop, puțin folk și puțin indie. Pentru că le place să facă cam ce le taie capul cu muzica și cântă despre propriile întâmplări și drame. Iar la final, rămânem și la dans, căci au pregătit un party cu un playlist muzical făcut chiar ele.
 
Luna Maar este o vocalistă, chitaristă și compozitoare stabilită în București. Prin înființarea acestui proiect, al cărui repertoriu este format din compoziții proprii, Luna își dorește să aducă o perspectivă fresh și neașteptată asupra scenei muzicale românești.
Muzica ei este, mai presus de toate, sinceră. Genul muzical în care tind să se așeze majoritatea cântecelor ei este alt-folk/singer-songwriter.
 
Componență:
🎙️ Luna Maar – lead vocals/chitară
🎸 Lucas Contreras – chitară
🎸 Laura Benedek – bas
🎙️ Maria Simandi – backing vocals
🥁 Alex Musat – tobă
Cristina Lupu este artist independent, scrie cântece de dragoste şi le cântă cu plăcere şi altora. În 2015 a urcat pe scena Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă, unde a făcut primele lecţii de canto. A urmat o serie de cursuri particulare (chitară, canto, actorie, teoria muzicii), iar anul trecut a absolvit Facultatea de Compoziţie, secţia Jazz, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.
În prezent lucrează la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de ‘Sweet Amnesia’, ce cuprinde o colecţie de poveşti adunate de-al lungul câtorva ani neliniştiţi. De ceva timp le testează în concerte intime prin grădinile şi ceainăriile Bucureştiului, dar şi pe scene mai mari, în deschidere pentru artişti că Luiza Zan sau The Mono Jacks sau la festivaluri că Femei pe Mătăsari, Street Delivery, Weekend Sessions sau Vadoo Chill Fest.
Maria Simandi Project are ca focus muzical compozițiile Mariei Simandi, fondatoarea grupului. Proiectul a luat naștere și a debutat în luna mai 2022 în cadrul seriilor de concerte Pure Jazz, urmând mai târziu să își continue drumul prin concerte în cadrul festivalurilor Tam Tam (Brașov) și Jazz In The Park (Cluj). Compozițiile sunt infuzate cu influențe R&B, soul, neosoul, jazz și muzică improvizată în general, toate acestea contopindu-se într-un material sonor fresh.
 
Componență:
🎙️ Maria Simandi – voce, compoziții
🎺 Sergiu Bivol – trompetă
🎸 Lucas Contreras – chitară
🎸 Laura Benedek – bas