Sâmbătă, 9 septembrie, toate drumurile duc spre Club Quantic. Implant Pentru Refuz sărbătorește cu mândrie 28 de ani de existență și activitate. Sub numele de “Old School New School – concert aniversar #28”, această seară va aduce în prim-plan o călătorie muzicală în timp, reunind pe scenă atât ritmurile clasice, cât și cele noi. Într-o seară de întâlniri și reîntâlniri, vom avea privilegiul să readucem pe scenă membrii vechi ai trupei, Tzavă, Pupilu, Bulbuc, Iști și Ochelari, prestând alături de noi melodiile care ne-au consacrat.


Așteptăm cu sufletul la gură reuniunea de suflete muzicale, iar bucuria este cu atât mai mare când anunțăm invitații speciali: trupa IMUND din Timișoara, o formație ce aduce o notă proaspătă în familia rockului românesc, vocal fiind nimeni altul decât Bulbuc!


Și pentru că muzica și vinul se completează reciproc, suntem mai mult decât încântați să vă anunțăm ca vom marca acest eveniment împreună cu prietenii de la Crama Marcea, care vin în sprijinul nostru cu o fetească neagră cu semnătura IPR, într-o ediție limitată. Un pahar de vin, notele muzicale și zâmbetele voastre vor completa atmosfera unei seri memorabile.


Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a celebra împreună 28 de ani de pasiune muzicală și prietenie! O seară ce va marca istoria și sufletul nostru muzical pentru totdeauna.