Delta pe Obraz, trupa de rock alternativ și pop rock, fondată prin 2016 în Chișinău, vine în București, pe scena de la Expirat, duminică, 12 martie. În deschiderea lor vor fi – ulise – trupa rock alternativ, cu muzică și versuri brute.
🎫 Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/82791/
● Early bird (primele 50): 30 lei
● Pre-sale (până pe 01.03): 40 lei
● Acces general: 50 lei
● Studenți & elevi (at the door): 30 lei
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
⛔ Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.
Formația Delta pe Obraz a fost fondată în 2016 de doi colegi de la actorie – Gheorghe Gușan și Cristian Chirila. S-a pornit de la aruncarea unor poezii pe niște acorduri de chitară, muzica Deltei oscilând între poetry rock și poetry folk. Un punct de cotitură l-a avut concursul național POT MUSIC 2018, atunci când s-au alăturat alți doi membri, având pretenții de indie rock, iar într-o perioadă scurtă DELTA PE OBRAZ cânta în deschiderea trupelor FĂRĂ ZAHĂR, G NDUL MÎȚEI, COMA, LUNA AMARĂ etc.
În noua formulă, de 5 membri, formația a lansat melodia MOARTE și a susținut primul concert pe 8 martie 2020 la Chișinău, cu distorsiuni, cu bas și cu tobe vii. Muzica lor se apropia tot mai mult de rock-ul alternativ și pop rock. Odată cu începerea războiului din Ucraina, DELTA nu întârzie să-și exprime solidaritatea prin lansarea piesei DUPĂ RĂZBOI. Urmează al doilea concert pe 6 mai 2022, încununat de o altă lansare – AMANTA.
DELTA încearcă să creeze o tradiție, ca în fiecare lună pe 20, să lanseze o piesă – din schema asta făcând parte, deocamdată, MINTE-I FRUMOS, EPITAF și NU MĂ ATING.
ulise este o trupă de rock alternativ, de muzică brută și versuri brute. Membrii formației sunt Dan Stoica (chitară, voce), Cătălin Fuioagă (tobe, sampler) și Ionuț Gagu (bas). Au lansat în 2019 un album concept numit “revers” care se găsește pe toate platformele de streaming.