Cântăm, dansăm și descântăm în noaptea dintre ani, la nJoy Club & Garden, cu PAULINA, alături de band-ul ei, împreună cu poeta și curatoarea Balkanik Festival, Ligia Keșișian (DJ set balcanic, world music și disco) și producătorul de film și fondatorul festivalului Daniel Mitulescu (DJ set world music și lăutăresc). București, București, pregătim o grămadă de surprize la Revelionul Balkanik și mult, mult dans! 
 
PAULINA a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artistă care se lasă ghidată de intuiție. Crescută printre casete, aproape de lăutari și oameni creativi, provine dintr-o familie de muzicieni în cadrul căreia a învățat să iubească viața prin artă, printre metaliști și printre lăutari. Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Paulina a devenit cunoscută odată cu lansarea pieselor Fetița ta de milioane, București sau Cântec de dor, compuse în stilul de început al anilor ’90.
 
Muzică, bucate și bucurie vă așteaptă de Revelion în cel mai nou spațiu deschis în Piața Muncii – nJoy Club & Garden (șos. Mihai Bravu nr. 223). Vă așteptăm la dans!