Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) e o formație de post-rock din București formată din 5 băieți, care nu sunt toți din București. Nu au vocalist, fiindcă nu zice nicăieri că trebuie.
 
Cântă împreună din 2016 și de atunci tot scriu muzică instrumentală cu o sonoritate puternică, unele melodii fiind chiar reușite. Pe cele mai puțin reușite nu le cântă.
 
E posibil să-i știți de la ediția din 2017 a Rockstadt Extreme Fest sau de la Electric Castle, unde au cucerit în 2017, 2019 și 2021 inimile metaliștilor, hipsterilor și corporatiștilor de pretutindeni. Au mai cântat la dunk!festival, în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP.
 
Între timp au scos trei albume, două dintre ele chiar ok, cel mai recent dintre cele ok fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records.
 
Sesiunea live „Îmi Plăceau Mai Mult Înainte” a formației AFLMȘMP, înregistrată în Carpați, la Holbav, constă în patru piese noi, scrise după lansarea din 2022 a albumului La Vale, primul lor album lansat în colaborare cu dunk!records, o casă de discuri belgiană.
Pentru prima oară, au dat pieselor titluri în engleză, păstrând, însă, tradiția de a alege titluri lipsite de sens pentru piesele lor. Deși în limba engleză titlurile ar putea părea serioase și pe alocuri melancolice, un vorbitor de română își poate da seama cu ușurință că nu au făcut decât să traducă mot-a-mot expresii românești comune. Păstrând această notă ironică, încurajează publicul să se bucure de acest material fără să încerce să interpreteze muzica în vreun fel, așa cum cred ei, de altfel, că ar trebui ascultată muzica instrumentală în general.
Formația se află în plină explorare a sunetului caracteristic de post-rock și prog, cu inflexiuni de stoner, iar momentan lucrează la cel de-al patrulea album.