Sâmbătă, pe 20 mai, se va redeschide seria de evenimente „J’ai Silent Concerts” din vara aceasta, cu formaţia Alternosfera. După concert, seara continuă în ritm de dans: Silent Party pe 3 canale muzicale alături de Ana Coman, DJ Hefe și Marinov.

La finalul lunii noiembrie 2022, Alternosfera au lansat BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album al trupei. La 3 luni distanță Alternosfera a lansat o nouă piesă, IMNURI DE RĂZBOI. Odată cu lansarea acestui single, Alternosfera a pornit într-un turneu de promovarea a noului material. 

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe. 

Program:

20:00 – Open Doors

21:00 – Silent Concert Alternosfera

23:00 – Silent Party

🎧 DJ Hefe

🎧 Ana Coman

🎧 Marinov