Allochiria vor concerta în Quantic Club din București pe 14 mai în cadrul turneului european de promovare al noului album “Commotion”. Trupa Their Methlab, tot din Grecia, li se alătură pentru acest show.

Biletele pot fi cumpărate din rețeaua iabilet.ro:

– presale I: 60 de lei + comision ticketing.

– în ziua concertului: 80 de lei + comision ticketing.

ALLOCHIRIA este o trupa de post-sludge din Atena, Grecia, formată în 2008.

Au lansat un EP (2010) și două albume, Omonoia (2014) și Throes (Art of Propagandă, 2017). Al treilea album este intitulat Commotion și va fi lansat pe 23 aprilie 2023 de Venerate Industries.

Trupa a avut nenumărate concerte și aparițîi în cadrul festivaluri de-a lungul anilor, împărțind scenă cu trupe precum Amenra, Social Distortion, Deafheaven, Year of No Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky, Deaf Kids și multe altele. Au cântat la festivaluri mari precum Desertfest Athens (2017), Rockstadt Extreme Fest în România (2014, 2018) și Rockwave Festival Athens (2022) și au fost în două turnee europene (2015, 2018). Cel mai recent turneu european din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19 și a fost reprogramat pentru luna mai 2023.

Muzică celor de la Allochiria este tematică și se învârte în jurul oamenilor că ființe sociale, a corupției care îi definește în societățile moderne, a luptelor lor zadarnice, a rutinelor dureroase și a consecințelor pe care acțiunile lor le cauzează în lumea din jurul lor.

Ascultă cel mai recent single, Darklight: https://youtu.be/YxaCE4eA0Jo

FB: https://www.facebook.com/Allochiriatheband

Bandcamp: https://music.allochiria.com/album/commotion

THEIR METHLAB și-a început călătoria muzicală în jurul anului 2011 în nord-vestul Greciei, în orașul Ioannina.

Peisajele din zona, modul lor de viață că studenți și scenă muzicală a orașului sunt influențe care și-au lansat amprenta pe nucleul trupei. Muzică trupei a apărut prin jam session-uri lungi marcate de riffuri grele și sonorități groovy, psy.

Prima înregistrare s-a petrecut doi ani mai târziu – EP-ul Their Methlab a fost lansat independent în aprilie 2013.

În următorii trei ani, trupa a intrat în pauză. Au reușit să împartă scenă cu o serie de trupe care au avut influență directă asupra sunetului lor, precum: Jakob (NZ), Toundra (ES), Elder (SUA) și Samsara Blues Experiment (DE). Începând cu 2017, Methlab s-a relocat în centrul Atenei.

The Last Second este primul album al trupei și vine că o recompensă după toți anii de producție muzicală. Pentru a surprinde magia, a fost înregistrat live la BlackBox Studio, unde au petrecut 14 zile în interior experimentand în jurul amplificatoarelor, microfoanelor, sunetelor, efectelor, țigărilor, cafelei și dinozaurilor. 

Urmărește un material live la BlackBox Studio: https://youtu.be/eQNRRHjta3w

FB: https://www.facebook.com/TheirMethlab

Bandcamp: https://theirmethlab.bandcamp.com/music

Pagină evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/619536680214816/

Concert prezentat de Cavalleria Events.